header photo
Udskriv denne side

Født den 13. juli 1964 i Roskilde
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/effyogeliten.dk/public_html/modules/Showtime/function.default_swf.php on line 108


Effy voksede op i et hjem, hvor faderen var musiker, og vidste allerede som helt lille, at hun ville være musiker, når hun blev stor!
Spillede med diverse bands i skoletiden, og som 19-årig kom hun med i Roskilde-bandet, Cazino, der bl.a. talte Erik Damgaard.
I 1985 stoppede Cazino, og "Eliten" så dagens lys. Effy, Erik og Ole begyndte samarbejdet, og i en sen nattetime fik drengene overtalt hende til, at bandet skiftede navn til Effy & Eliten.
Mange livejobs og pladeindspilninger i 1988, 1989 og 1993 gav Effy og drengene meget at lave, og da bandet nogle år senere lå stille, og hun at spille med pigebandet, Ruth to Hell.
Pigerne tog rundt på spillesteder og til private fester og trykkede den af med Metallica, AC/DC, Nirvana, Joan Jett, Aerosmith, Deep Purple, m.fl., og det blev sjove og hektiske år for Ruth'erne.
Endelig i 2005 kom det fjerde album "Dørmænd i Himlen". I dag arbejdes der på det 5. album, som forhåbentlig kommer i  2012.
... Effy vil stadig gerne være musiker når hun bli'r stor!!!

Sidebar Menu