header photo
Udskriv denne side

Født den 10. maj 1962 i København på Rigshospitalets afdeling for ugifte kvinder.
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/effyogeliten.dk/public_html/modules/Showtime/function.default_swf.php on line 108


Startede som alle andre med at spille guitar - har siden læst videre.
Det startede faktisk med, at han opdagede, at guitarer havde en nærmest magisk tiltrækningskraft på piger. Det observerede han i hvert fald som folkeskoleelev i Brøndby Strand, hvor det ellers mest var idrætsfyre og rockertyper der scorede.
Købte den første el-guitar i en biks i Frederiksborggade, og begyndte i '76-'77 med at spille i forskellige lokale bands. Det gik såmænd også glimrende, indtil han blev træt af at de andre rødder interesserede sig mere for deres hår end for musik.
Var samtidig blevet politisk aktiv og deltog i den forbindelse i SSU's sommerlejr i Karlstad i Sverige. Blev her hooked up med nogle folk, der spillede politisk musik, som bassist på et lånt instrument.
Det gik åbenbart fint, for de næste par år spillede han mange, mange jobs med orkesteret Røde Knuder. bandet var højst ejendommeligt, stillede op lige fra trio besætning med akk. guitar og tværfløjte til 8-mands rock setup.
Specielt fremragende var det ikke, men de mange koncerter gav en masse erfaring. De spillede overalt i landet, - en hel del i Sverige, og på både små og store steder.
I den forbindelse blev han også kastet ud i 2 musicals, men så var det også ved at være slut. Parolerne hang ham efterhånden rimelig langt ud af halsen, og punkscenen trak noget mere i ham.
I perioden herefter spillede han med en masse fuldkommen ligegyldige, men til gengæld højtspillende orkestre.
Han var også begyndt at lave alt muligt andet, bl.a. befandt han sig lige pludselig som boss for en 7 jobs turné med Malurt, og man kan roligt sige, at de må tage deres del af skylden.
Efter at have været lidt væk fra musikken, blev det mødet med de 5 fyre der gjorde, at han besluttede sig for at tage springet fuldt ud og blive prof.
Til deres trøst kan det oplyses, at hans mor for længst har tilgivet dem.
Han spillede siden da et stykke tid i orkesteret, Casino med Effy, inden de dannede Eliten i 1985.

Sidebar Menu

  • Nyt fra Effy